Cele mai bune rezultate sunt rodul competentei si al experientei, dar cand dispui de un bonus ca pasiunea si entuziasmul, succesul este deja asigurat.

JW Escapade

global events production > companie

gep

Companie

Best Romanian Adventure Events este o companie care isi doreste sa vina in intampinarea clientilor sai cu o gama complexa de servicii atat ca ORGANIZATOR DE EVENIMENTE cat si ca AGENTIE DE TURISM TUROPERATOARE.
Am putea sa va spunem ca suntem cei mai buni pentru organizarea urmatorului dumneavoastra eveniment sau ca avem cele mai profesionale programe turistice, DAR suntem siguri ca ati mai auzit acest argument de mii de ori.

In loc de asta, va vom spune care este secretul fortei noastre: pasiunea.

"Cele mai bune rezultate sunt rodul competentei si al experientei, dar cand dispui de un bonus ca pasiunea si entuziasmul, succesul este deja asigurat."

Suntem o echipa tanara, dinamica, cu o imaginatie bogata si cu o vasta experienta in domeniu, avand inalte standarde de calitate a serviciilor, bazate pe grija deosebita pentru detalii.

Ne-am evidentiat de fiecare data prin pasiunea cu care lucram, profesionalism, flexibilitate, operativitate, misiunea noastra fiind multumirea clientilor si mentinerea unei colaborari de durata.


Ne place sa oferim servicii personalizate, fie ca este vorba de turism sau de organizari evenimente, reusind astfel sa-i multumim chiar si pe cei mai pretentiosi dintre clientii nostri.


Evenimentele organizate de noi se deosebesc prin originalitate si creativitate, fiecare detaliu ce contureaza un eveniment fiind supus unui brainstorming.


Va stam la dispozitie pentru a impartasi pasiunea noastra cu Dumneavoastra, clientul nostru.


Navigand in site-ul nostru, va invitam sa aflati cine suntem, cu ce ne ocupam si cum va putem fi de folos in lupta Dumneavoastra cu cel mai mare dusman: Timpul!


CONTACT

  • Calea Vitan nr.215
  •  
  • Bl. 21-22, Ap. 47
  •  
  • Sector 3, Bucuresti
  •  
  • Email: contact@BestRomanianDMC.ro

contact Global Events Production