Cele mai bune rezultate sunt rodul competentei si al experientei, dar cand dispui de un bonus ca pasiunea si entuziasmul, succesul este deja asigurat.

JW Escapade

global events production > incentive travel

gep

Locatii

Echipa Best Romanian Adventure Events va propune o serie de destinatii, atat in tara, cat si in strainatate, pentru ca incentivul sa "ramana in peisaj". Majoritatea posibilelor destinatii interne dedicate evenimentelor au fost verificate in prealabil, astfel ca putem recomanda serviciile colaboratorilor nostri.

INCENTIVE TRAVEL

Incentive travel sau turism motivational. Voaiajele incentive sunt voaiaje de grup destinate sa recompenseze salariatii, urmarind intarirea coeziunii grupului respectiv.
In viziunea noastra, un incentive travel este mult mai mult decat o simpla vacanta platita de catre firma, ca urmare a bunelor rezultate obtinute de catre angajat. Este o imbinare a turismului loisir cu activitatiile de teambuilding, o vacanta activa, pe care cu siguranta angajatul o va tine minte si o va povesti mai departe, contribuind la imbunatatirea imaginii de brand a companiei Dumneavoastra.

Avand o experienta de peste 15 ani in domeniu, Best Romanian Adventure Events organizeaza cu succes congrese, conferinte, teambuildinguri, lansari de produse, petreceri tematice si, nu in ultimul rand, incentives (turism motivational "croit dupa dorintele clientului").
Evenimentele organizate de noi se deosebesc printr-o tematica inedita, un decor deosebit, in ton cu evenimentul, precum si prin calitatea si promtitudinea oferite de dinamismul si profesionalismul echipei Best Romanian Adventure Events.
Deoarece dispunem de un atelier de productie propriu, orice idee de decor poate fi pusa in practica.

Clientii nostrii ne aleg pentru ca:

• Formam o echipa profesionista si pasionata;
• Datorita experientei dobandite, am ajuns sa intuim nevoile lor, oferindu-le cele mai bune solutii;
• Suntem flexibili si motivati;
• Oferim servicii personalizate.

Acceptam, cu placere, noi provocari!!

Actiuni

CONTACTEAZA-NE!

0722.373.595

contact@bestromaniandmc.ro

harta

vezi pozitia noastra pe harta